Werkwijze

Hoe werkt Brovado met jou samen?

Dat leggen we hieronder in zes heldere stappen uit.
Houd je muis over de afbeeldingen (of klik als je een mobiele bezoeker bent) voor een beetje animatie hocus pocus.

Bakkie doen


1. Bakkie doen

Wil je je koffie zwart of met iets er in? Iets anders mag ook. Laten we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat je precies nodig hebt. We houden van persoonlijk contact, maar bellen of e-mailen mag ook.


Bakkie doen


2. Klein onderzoekje

Waar liggen kansen om je ontwerp of concept krachtig te maken? Hoe raken we het juiste gevoel bij de uiting? Wat kunnen we doen om die bergtop te bereiken? Think big! Dit zoeken we tot op het bot voor en met je uit.

Voorstel


3. Voorstel

Na het gesprek en onderzoek komen de algemene voorwaarden en een concept- en prijsvoorstel jouw kant op waarin alles staat beschreven. Hierin staat wat we wél, maar ook niet afgesproken hebben. We zijn hierbij altijd 100% transparant.


Ontwerpen


4. Ontwerpfase

Sit back and relax. Wij doen het harde werk aan de hand van het concept en vertalen dit naar een bruikbaar design. ‘Inhaken op relevantie’ en ‘het juiste gevoel raken’ zijn belangrijke succesfactoren bij het vormen van alle grafische producten.

Overleg


5. Overleg

Tussentijds zijn er enkele contactmomenten waarop we het proces en ontwerp evalueren. Mist er informatie of nog een belangrijk element? Dan wijzigen we dat en zorgen we dat alles juist klaar wordt gezet.


Ontwerpen


6. Oplevering

Na maanden, of misschien een enkele week, zwoegen is het eindproduct klaar. Grafische bestanden worden klaargemaakt voor de drukker. Afhankelijk van wat het eindproduct is, wordt het bij ons op kantoor of via e-mail aan je gepresenteerd.


Ik heb zin om kennis te maken!

Zullen we een fysieke afspraak maken of even bellen?

Ja, laten we koffie drinken Ja, laten we bellen

Benieuwd wat we voor je kunnen maken?